Yhteistyössä

 


 

 

MM uutiset 2011

 

11.5.2011

Liitosaappaanheiton MM- kilpailut Leppävirralla 10-12.6.

Suomen Saappaanheittoliiton puheenjohtaja Pasi Kusmin oli ensimmäinen joka virallisesti ilmoittautui Leppävirralla kesäkuun 10-12 päivä käytäviin III liitosaappaanheiton MM- kilpailuihin. Leppävirran kisojen ohjelmaa on hieman muutettu edellisistä vuosista. Perjantaina heittävät eri vammaisryhmät ja erikoisryhmät omat sarjansa. Perjantai-illalla on sitten firma joukkueiden, kyläyhdistyksien, perhejoukkueiden ja kansainvälinen sekajoukkuekilpailu.

Lauantaina veteraanit ja nuoret käyvät omat MM-kisa sarjansa. Lauantaina on vielä erillinen kansainvälinen kisa ja harrastajien kisa. Lasten kansainvälinen kilpailu käydään myöskin lauantaina. Sunnuntai on miesten ja naisten finaalipäivä. Karsintakilpailun 12 parasta pääsee finaaliin.

Leppävirran kisoista odotellaan maailman suurinta saapastapahtumaa tänä vuonna. Venäjältä on tulossa suurin kansainvälinen heittäjäryhmä Leppävirralle, kaikkiaan kisoihin uskotaan tulevan kymmenkunta erikansallisuutta. Suomessa heitetään saapasta kahden liiton alaisuudessa, liitosaapasta pitää ohjelmassaan Suomen Perinneurheiluliitto ja Suomen Saappaanheittoliitto heittää perinteistä saapasta. Kansainvälisesti heitellään monissa maissa vielä eri säännöillä.

 

 

 

 

 

 

Powered by CMSimple | Kirjaudu sisään