Yhteistyössä

 


 

 

Toukokuu 2013

 

30.5.2013

Perinneurheilua esiteltiin vammaisryhmille

Toukokuun aikana Perinneurheiluliiton väki esitteli liitosaappaan ja linkopallonheittoa

eri vammaisryhmille.

7.5 välineet saivat kyytiä Vau:n Varkauden paikalliosaston tapahtumassa Varkauden Kuntorannassa.Tapahtuma keräsi 40 henkilöä kokeilemaan lajeja. Osalle porukasta heittolajit olivat ennestään tuttuja, mutta muutama uusikin heittäjä pääsi kokeileman lajeja. Kauniissa kevätsäässä pidetyssä tapahtumassa tärkeintä oli iloinen mieli ja liikunnan riemu ja sitä heittäjillä totisesti oli.

15.5.seuraava esittelykohde oli Toimintakeskus Kuusentupa Heinävedellä 15.5. Kuusentuvan porukka on jo muutamia vuosia aktiivisesti ollut mukana eri heittotapahtumissa ja tälläkin kertaa koko porukka saatiin mukaan heittämään. Kaikkiaan 19 henkilöä oli mukana ja todellinen into ja liikunnan ilo oli aistittavissa.

24.5 oli vuorossa Leväniemen toimintakeskus Heinävedellä, Leväniemen kanssa on jo vuosia perinteeksi muodostunut kevät ja syysheittopäivät . 22 heittäjää oli tälläkin kertaa mukana, vastaanotto järjestäjiä kohtaan on aina yhtä lämmin ja iloinen. Miesten sarjassa molemmissa lajeissa käydään aina kovaa kisaa kolmen heittäjän toimesta. Leväniemeläiset myös harjoittelevat heittämistä ja se näkyykin tuloksissa.

28.5. liikuntailtapäivää heittolajien parissa jatkettiin Honkalampikeskuksella Ylämyllyllä. 32 heittäjää oli kisassa mukana ja niin kuin muissakin paikoissa, iloinen mieli oli pääosassa tässäkin tapahtumassa. Ensimmäistä kertaa Honkalammilla kisailtiin pari vuotta sitten ja toivomus tietenkin oli että tästäkin tapahtumasta tulisi perinne.

Liitosaappaanheiton MM kilpailut järjestetään 6-8.6 Leppävirralla, 6 -7.6 sarjat löytyvät myös kaikille eri vammaisryhmille, toivottavasti mahdollisimman moni näihinkin tapahtumiin osallistuneista pääsisi mukaan.

25.5.2013

Liitosaapas lensi Konnuslahdessa.

Konnuslahden kesän avauksen yhteydessä heiteltiin lasten sarjoissa liitosaapasta. Leppävirran Urheilijoiden järjestämään saapasurheiluun tutustui 32 heittäjää. Kaikki mukana olleet olivat jo voittajia tullessaan kisaan mukaan. Päivän pisimmät kaaret lähtivät tyttöjen käsistä. Parhaan tuloksen heitti Johanna Kinnunen 17,37, toiseksi parhaiden Tiina Kinnunen 17,05 ja kolmanneksi parhaiden Jenni Kortelainen 16,26.

24.5.2013

Jussi Murtasaari paras TUL:n moukarikisassa.

Kuopion Reippaan Jussi Murtasaari vastasi ylivoimaisesti parhaasta tuloksesta Leppävirralla käydyissä TUL:n Savon piirin vauhdittoman moukarinheiton piirinmestaruuskilpailuissa. Murtasaari heitti yhteistuloksen 159,14. Viiden kilon moukari lensi 41,13, neljän kilon 53,26 ja kolmen kilon 64,75. Miesten kisan kakkonen Sairilan Sisun Esa Dufva heitti yhteistuloksen 132,84 ja kolmas oli LepU:n Seppo Julkunen tuloksella 127,82. Veteraanisarjoissa Jorma Rajakannas heitti M55v voittoon tuloksella 121,28. Terttu Kilpeläinen voitti N70 sarjan tuloksella 77,06. Lajin SM kilpailut käydään Leppävirralla syyskuun alussa.

5.5.2013

Timo Pulkkinen paranteli Suomen ennätystä.

Liitosaappaanheiton Pohjois- Savon pm järjestettiin Leppävirralla sunnuntaina. Vesisade jätti paljon heittäjiä kotiin, joten osallistuja määrä jäi normaalia vähäisemmäksi. Päivän parhaan tuloksen teki Pohjois- Savon näkövammaisia edustava Timo Pulkkinen, joka paransi nimissään olevaa näkövammaisten Suomen ennätystä lukemiin 24,70. LepU:n Heikki Impivaara heitti pyörätuoliluokkaan hyvän tuloksen 13,84. Tauno Laitinen kiskaisi LVI luokaan hienon tuloksen 19,54. Miesten mestaruuden voitti LepU:n Pasi Kinnunen ennätyksellään 48,46. Naisten mestaruus matkasi Pielavedelle Savon Saappaan Heidi Korkalainen sai tuloksen 33,90. Veteraanien M55 sarjassa LepU:n Jorma Rajakannas heitti 39,26 ja paljon ei jäänyt sarjan kakkonen Iisalmen Visan Tapio Porejärvi, jonka tulos oli 38,06.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Powered by CMSimple | Kirjaudu sisään