Yhteistyössä

 


 

 

Joulukuu 2018

 

29.12.2018

Jorma Rajakannas johtaa Suomen Perinneurheiluliittoa.

Suomen Perinneurheiluliiton Liittokokous pidettiin lauantaina Leppävirralla. Puheenjohtajaksi valittiin edelleen mikkeliläinen Jorma Rajakannas, hän on ollut puheenjohtajana koko liiton historian ajan, hänellä alkoi kymmenes kausi . Varapuheenjohtajaksi valittiin Elina Huerta Leppävirralta. hän aloittaa uutena tehtävässään. Muut hallituksen jäsenet ovat Osmo Jokela Joensuu, Terttu Kilpeläinen Leppävirta, Pirjo Saukkonen Heinävesi, Juha Korpi Raahe, Eija Isaksson Turku, Heikki Impivaara Varkaus, Heidi Korkalainen Pielavedeltä ja uutena Heidi Helander Varkaudesta.. Varajäsenet ovat Raimo Kilpeläinen Leppävirta ja Veli- Matti Turunen Varkaudesta.

28.12.2018
Suomen Perinneurheiluliiton palkittavat.

Tilaisuus jossa palkinnot annetaan on lauantaina 29.12.2018 klo 15.00 Spa/Sport Hotel Vesileppis Leppävirta. Liiton Vuosikokouksen alussa.

Ruokailu mahdollisuus klo 14-15,00. Tervetuloa.
Vuoden 2018 Palkittavat urheilijat ja toimijat

Paras urheillija Markku Levänen Savon Dynamo

Paras naisurheilija Pirjo Saukkonen. Leppävirran Urheilijat

Paras miesheittourheilija Ari Kela Korson Kaiku

Paras perinnelajien heittäjä Heidi Korkalainen Savon Saapas Pielavesi

Veteraanimiesurheilija Jorma Hämäläinen Korson Kaiku

Veteraaninaisurheilija Terttu Kilpeläinen Leppävirran Urheilijat

Poikaurheilija Aku Korhonen Maaningan Heittävät Tavit 13.

Tyttöurheilija Jenna Korhonen Maaaningan Heittävät Tavit 13.

Vammaisurheilija Timo Pulkkinen Pohjois- Savon Näkövammaiset

.Urheiluperhe Tomi Ollikaisen perhe Leppävirran Urheilijat

Vuoden liikkuja/liikuttaja Heikki Impivaara Leppävirran Urheilijat/ Varkauden Invalidit
Toimitsija. Esko Korkalainen, Savon Saapas

Toimitsija Kalle Lehtonen Korson Kaiku

Toimitsija Raimo Lilja Korson Kaiku

Vuoden seuratoimija Niilo Pulkkinen Kangaslammin Kyläyhdistys

Vuoden tapahtuman järjestäjä Kangaslammin Kyläyhdistys ry. Lypsyjakkaranheiton SM

Vuoden Mediateko Egenland/Yle. Henkilökuva Jorma Rajakannas/ liitosaappaanheiton MM

1.12.2018

Petri Tarkiainen paras Leppävirralla

Leppävirran ammattikoululle kokoontuivat voimailun merkeissä painonnoston ja penkkipunnerruksen harrastajat ratkomaan Suomen Perinneurheiluliiton mestaruuksia. Hurtilla huumorilla moni oli mukana, mutta tuloksiakin tehtiin, parinkymmenen nostajan voimin. Päivän yllätys oli ehkä, kun painonnostoon tuli enemmän naisia kuin miehiä. Ja naiset tekivätkin kovia tuloksia ja Crossfit harrastajat nostavat hyvällä tekniikalla ja sen anttaakin mahdollisuuden tehdä kovia tuloksa. Päivän kovimmat raudat nosti kuopiolainen Miia Tiihonen yhteistuloksella 130 kiloa, tempaus oli 55 kiloa ja työntö 75 kiloa, sarjaan 71 kiloa. Niina Ovaskainen sai yhteistuloksen 125 kiloa, tempaus 56 ja työntö 69 kiloa. Leppävirran Urheilijoiden Pirjo Saukkonen oli kaksoismestari kisoissa. Painonnoston yhteistulos oli 88 kiloa, tempaus 37 ja työntö 51 kiloa. Penkkipunnerruksessa Saukkonen onnistui erinomaisesti, omat ennätyspainot 60 kiloa nousi tyylikkäästi ylös.. Naisissa Tekla Hietala innostui tulemaan mukaan paikanpäältä. Crosfit Kuopiota edustanut Hietala teki mukavan tuloksen 83 kiloa, tempaus 35+48 kiloa.- ei minun tarkoitus ollut täällä nostaa, vaan olla huoltajana, mutta rupesi kuitenkin kiinnostamaan, viimeksi kilpailun peruskoululaisten SM kisoissa ja edustin maineikasta seuraa Rovaniemen Reipasta, Hietala kertoi. Miesten puolella Iisalmen Visan Tuomo Ryynänen teki yhteistuloksen 136 kiloa, tempaus oli 56 kiloa ja työntö 80 kiloa, tulos on uusi M60 ikäluokan ja sarjan 81 kiloa Suomen ennätys. Marraskuun alussa painonnoston kaikki sarja painot tulivat uusiksi. Penkkipunnerukksen paras tulos oli 140 kiloa, jonka teki Pieksämäen Voimailijoiden Petri Tarkiainen Leppävirran Urheilijoiden Ismo Iivarinen nosti samaan sarjaan, M60v ikäluokkaan huippukovan tuloksen 137,5 kiloa. Varkautelainen Timo Närhi voitti M40 sarjan 105 kiloa tuloksella 132,5 kiloa. .Kisoissa nähtiin paljon harrastenostajia, jotka eivät kehtaa ostaa kalliita lisenssiä- tämän tyyppistä kisatoimintaa pitäisi saada paljon lisää ja antaa ihmisten harrastaa matalalla kynyksellä, ilman liittojen pakkorahastusta, sanoi harrasteurheilun puolesta puhuja Jorma Rajakannas

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Powered by CMSimple | Kirjaudu sisään