Yhteistyössä

 


 

 

Tammikuu 2018

 

20.1.2018

Jorma Rajakannas johtaa Suomen Perinneurheiluliittoa.

Suomen Perinneurheiluliiton Liittokokous pidettiin lauantaina Leppävirralla. Puheenjohtajaksi valittiin edelleen leppävirtalainen Jorma Rajakannas, hän on ollut puheenjohtajana koko liiton historian ajan, hänellä alkoi yhdeksäs kausi . Varapuheenjohtaja on Osmo Jokela Joensuu, hän aloittaa uutena tehtävässään. Muut hallituksen jäsenet ovat Terttu Kilpeläinen Leppävirta, Pirjo Saukkonen Heinävesi, Juha Korpi Raahe, Eija Isaksson Turku uusi, Alpo Vuorma Polvijärvi, Kirsi Vuorma Polvijärvi uusi, Heikki Impivaara Varkaus, ja Heidi Korkalainen Pielavedeltä. Varajäsenet ovat Raimo Kilpeläinen Leppävirta ja Veli- Matti Turunen Varkaudesta.

Suomen Perinneurheiluliitto kuuluu kumppanuusjäsenenä Suomen Olympiakomiteaan. Kokouksessa todettiin liiton pitäneen viime vuotena lähes 600 kilpailua, joissa kävijöitä on ollut lähes 11000 henkeä. Tämän vuotinen tapahtumien määrä nousee entisestään Suurimpana ovat kesäkuussa Leppävirralla pidettävät liitosaappaanheiton 10 MM kilpailut. Kolmipäiväisiin kisoihin odotellaan 300-400 osallistujaa. Kokouksessa palkittiin vuoden parhaita urheilijoita ja toimijoita. Paras urheilija oli Markku Levänen, hänellä on kickbiken euroopan mestaruus ja Norjasta alamäki potkukelkkailun maailman mestaruus., Norjan kilpailut eivät ole ihan mitkä tahansa, osallistujia on tuhansia, kuten myöskin katsojia

Jouni Miettinen tavijuoksun nopein.

Leppävirran Urheilijoiden talvitapahtuma kokosi noin 50 osallistujaa lauantaina Vokkolan kentälle. Suomen Perinurheiluliiton talvijuoksun SM kisan voitti Kuntokonnien Jouni Miettinen ajalla 11,00. Matka oli 3km. Toiseksi kiristi Jroisten Urheilijoiden Miika Lehtoviita ajalla 11,08 ja kolmas oli vesantolainen Kauko Rissanen ajalla 11,09. Naisten sarjan nopein oli Joroisten Urheilijoiden Kati Korhonen ajalla 12,56. Toiseksi parhaan ajan juoksi Mkkeilin Kilpa- Veikkojen Vuokko Kolehmainen 13,16 ja kolmas oli turkulainen Laura Heinonen ajalla 15,26.

Markku Levänen potki ME- vauhtia.

Potkukelkkakisa käytiin heti juoksun jälkeen. Savon Dynamon Markku Levänen potki 300 metriä ME aikaan 6,35,1. Levänen voitti myös 500m ajalla 1.02,8. Seppo Julkunen oli molempien matkojen toiseksi paras ajoilla 8.00,5 ja 1.11, 6. Kolmas oli Markku Tuhkanen ajoilla 8.37,9 ja 1.17,7. Naisten parhaat olivat Asta Kankaala 500 metriä meni aikaan 1.21,6. Terttu Kilpeläisen aika oli 1.34,6.

Vuoden 2017 Palkittavat urheilijat ja toimijat

Paras urheillija Markku Levänen

Naisurheilija Pirjo Saukkonen.

Veraanimiesurheilija Erkki Peiponen.

Veteraaninaisurheilija Teija Aho.
Olympiapainonheittäjä Kerttu Kangasmäki

Miesheittourheilija Jukka Vesterinen

Monipuolisuusurheilija miehet Seppo Julkunen

Monipuolisuusurheilija naiset Asta Kankaala

Nuoriurheilija Heidi Korkalainen.

Poikaurheilija Aku Korhonen.
Tyttöurheilija Jenna Korhonen
Vammaisurheilija Timo Pulkkinen
Invalidiveteraaniurheilija miehet Heikki Impivaara
Invalidiurheilija naiset Seija Hassinen
Kannustuspalkinto Venla Hiltunen.
Kannustuspalkinto Riku Kankaala.

Vuoden joukkue Polvijärven Urheilijoiden N50 joukkue
Urheiluperhe Tomi Ollikaisen perhe.
Toimitsija. Esko Korkalainen,

Toimitsija Terttu Kilpeläinen.
Toimitsija Raimo Kilpeläinen.
Vuoden seuratoimija Jarmo Vuolanen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Powered by CMSimple | Kirjaudu sisään