Yhteistyössä

 


 

 

Marraskuu 2019

 

2.11.2019

Timo Pulkkinen rikkoi Suomen ennätyksen.

Leppävirralla päätettiin heittoausi talviSM heittoihin, kelikin oli talvinen. Osallistujamäärä oli vielä ihan hyvä, vaikka useammat ovat heittonsa heitelleet tältä kaudelta.

Kilpailuissa ilahtutti juankoskelaisten nuorten mukana olo. Kolmikko urheili sydämensä kyllyydestä, kyllä nuoriso vieläkin liikkuu, kun on vaan sopiva porukka ja kaveripiiri ympärillä.
Mikko Holm Juankoskelta voitti P15 sarjan molemmat lajit, hirrensyöksyn tulos oli 6,84 ja rengas lensi 12,85. Kysymykseen mikä sai lähtemään mukaan? haluan kokeilla uusia asioita ja nämä heitot tuntuvat mukavilta, viikolla käytiin harjoittelemassa hirrensyöksyä Rikun kanssa, Rikun äidin pihassa, kun saimme siihen luvan , Holm tarinoi. Toiseksi molemmissa lajeissa tuli Leppävirran Urheilijoiden juankoskelainen Riku Kankaala tulokset olivat 6,60 ja 12,05. Kolmanneksi tuli Lauri Miettinen tuloksin 6,54 ja 10,06.. Poikien seuraavat tavoitteet tuntuivat olevan, reilun kuukauden päästä tullaan Leppävirralle penkkikisoihin:

Juankoskella on muutenkin hyvä vipinä erikois ja perinneurheiluun. Asta Kankaala otti molempien lajien voitot naisten ja N45 sarjassa. Hirrensyöksyssä 15 kilon hirsi lensi 5,63 ja 10 kilon 7,24. Renkaanheiton pisin kaari kantoi 13,48.

Juankoskelainen Marja- Leena Julkunen voitti N55 sarjan renkaanheiton tuloksella 4,00,- minusta on mukavaa olla täällä mukana, Seppo ( Julkunen) pyytää mukaan, olen nyt kolme vuotta kiertänyt kisoja, nuorempana hiihtelin paljon, jopa kilpaa. Huomenna juodaan työmaalla mitalikahvit, Julkunen tarinoi.

Varkauden Invalidien Timo Pulkkinen on vakiokävijä Leppävirralla, tänään tuli Suomen ennätys näkövammaisten hirrensyöksyssä, kun 10 kilon hirsi lensi lukemiin 5,83. Renkaan tulos oli 7,45.- tämä kisat ovat älyttömän mukavia ja kun meidät vammaiset otetaan tasavertaisesti mukaan, aivan turhaan me vammaiset purnataan, että meille ei ole mitään, se on vähän meistä itsestäkin kiinni, Pulkkinen kiitteli LepU:n toimintaa.

Leppävirran Urheilijoiden perinneheittojen puolestapuhuja ja lajien vakiokävijä Seppo Julkunnen onnistui heittämään rengasta yli 20 metriä, tulos oli 20,15 M55 sarjaan ja yleiseen tulos oli 16,87. Hirrensyöksyn paras tulos 20 kilon hirrellä oli 6,90.
Jorma Rajakannas on kanssa mukana, muulloinkin" kuin viranpuolesta" Tänään hirsi lensi M65 sarjaan (15 kg) 6,90 ja rengas 13,06.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Powered by CMSimple | Kirjaudu sisään